Condiții de licențiere

Termenii de licențiere detaliază drepturile de publicare, distribuire și utilizare a conținutului articolului. Autorul corespunzător este responsabil pentru completarea și returnarea Formularului de declarație de autor semnat, validarea acordului cu Termenii licenței, la redacție.

Revista Sănătate Publică, Economie și Management în Medicină (SPEMM) își publică articolele în condițiile Creative Commons Attribution-ShareAlike CC BY-NC-SA 4.0 International License (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

Putem acționa în următorii termeni:

Atribuire – trebuie să acordați creditul corespunzător, să furnizați un link către licență și să indicați dacă s-au făcut modificări. Puteți face acest lucru într-un mod rezonabil, dar nu în niciun fel care să sugereze că licențiatorul vă susține sau utilizarea noastră.

ShareAlike – dacă remixați, transformați sau construiți pe material, trebuie să distribuiți contribuțiile dvs. sub aceeași licență ca cea originală.

Fără restricții suplimentare – nu puteți aplica termeni legali sau măsuri tehnologice care îi restricționează în mod legal pe ceilalți să facă orice permite permisul.

Nu puteți utiliza materialul în scopuri comerciale.

Observații

1. Nu trebuie să respectați licența pentru elementele materialului din domeniul public sau în cazul în care utilizarea dvs. este permisă de o excepție sau limitare aplicabilă.

2. Nu se dau garanții. Este posibil ca licența să nu vă ofere toate permisiunile necesare pentru utilizarea intenționată. De exemplu, alte drepturi precum publicitatea, confidențialitatea sau drepturile morale pot limita modul în care utilizați materialul.

3. Licențiatorul nu poate revoca aceste libertăți atâta timp cât respectați termenii licenței.

Cu astfel de termeni, autorii își păstrează dreptul de autor asupra materialului publicat, iar publicului i se permite să refolosească conținutul articolului fără a cere permisiunea autorilor sau editorului, atâta timp cât lucrarea originală este citată în mod corespunzător – numele autorul (coautori) și titlul Revista SPEMM numărul, anul și paginile sunt menționate.

Licență Creative Commons

Termenii de licențiere sunt identificați prin pictograma Creative Commons

Cu toate acestea, Revista SPEMM nu vă acordă alte drepturi în legătură cu site-ul său sau cu materialul de pe site-ul său. Cu alte cuvinte, toate celelalte drepturi sunt rezervate.

Pentru a evita îndoielile, nu trebuie să vă adaptați, să editați, să modificați, să transformați, să publicați, să reeditați, să distribuiți, să redistribuiți, să difuzați, să retransmiteți sau să arătați sau să redați în public acest site web sau materialul de pe acest site web (sub orice formă sau suport media) fără citarea în mod adecvat și vizibil lucrarea și sursa originală sau permisiunea scrisă prealabilă Revista SPEMM.

Permisiuni

Puteți solicita permisiunea de a utiliza materialele privind drepturile de autor de pe acest site web scriind la redactor.spemm@gmail.com.

Aplicarea drepturilor de autor. Revista SPEMM ia foarte în serios protecția drepturilor sale de autor.

În cazul în care Revista SPEMM descoperă că ați utilizat materialele sale cu drepturi de autor în încălcarea licenței de mai sus, redacția poate iniția proceduri judiciare împotriva dvs., solicitând daune bănești și o măsură obligatorie pentru a vă opri utilizarea acestor materiale. De asemenea, ați putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecată.

Dacă sunteți conștient de orice utilizare a materialelor drepturilor de autor Revista SPEMM care contravin sau pot contraveni licenței de mai sus, vă rugăm să raportați acest lucru prin e-mail la redactor.spemm@gmail.com.

Material care încalcă. Dacă sunteți conștient de orice material de pe site care credeți că încalcă drepturile de autor ale dvs. sau ale oricărei alte persoane, vă rugăm să raportați acest lucru prin e-mail la Dacă sunteți conștient de orice utilizare a materialelor drepturilor de autor Revista SPEMM care contravin sau pot contraveni licenței de mai sus, vă rugăm să raportați acest lucru prin e-mail la redactor.spemm@gmail.com.